<h2>Καλωσήρθατε στη σελίδα μας!</h2><p>...</p> <h2>Καλωσήρθατε στη σελίδα μας!</h2><p>...</p> <h2>Καλωσήρθατε στη σελίδα μας!</h2><p>...</p> <h2>Καλωσήρθατε στη σελίδα μας!</h2><p>...</p> <h2>Καλωσήρθατε στη σελίδα μας!</h2><p>...</p>
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Περί Φύσεως & Διατροφής
Βιολογικά προϊόντα | Θεσσαλονίκη



Το κατάστημα μας ιδρύθηκε το έτος 2000. Διαθέτουμε προϊόντα βιολογικά σε μεγάλη ποικιλία και πολύ καλές τιμές, γενικά οικολογικά προϊόντα, κατάλληλα για εσάς και τα παιδιά σας.

Το ΠΕΡΙ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ είναι το απρόβλεπτο must των καταστημάτων για βιολογικά και οικολογικά προϊόντα στη Θεσσαλονίκη! Δημιουργήθηκε από έναν γεωπόνο με ειδίκευση στη φιλοπεριβαλλοντική γεωργία για να καλύψει την ανάγκη της περιοχής του σε προϊόντα καθαρά, απαλλαγμένα από τοξικά υπολείμματα και επικίνδυνες χημικές ουσίες .

Από τα πρώτα εναλλακτικά καταστήματα στη συμπρωτεύουσα, το ΠΕΡΙ ΦΥΣΕΩΣ βρίσκεται στην Τούμπα , στην γειτονιά των Κωνσταντινουπολιτών , όπου η νοστιμιά είναι προϋπόθεση και η ντομπροσύνη αξία … Αυτά προσφέρει με απλό και τίμιο τρόπο πάνω από μία δεκαετία και ο Στέφανος Κακαμούκας επιλέγοντας προσεκτικά τους κωδικούς που φιλοξενεί , σε τιμές ιδιαίτερα προσιτές . Χαμηλών τόνων και λάτρης της Φύσης και ο ίδιος αποτελεί μια κινητή εγκυκλοπαίδεια για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και των οικολογικών επιλογών στην καθημερινότητά , που πάντοτε είναι στο χέρι μας... Φιλοσοφία που διέπει το μαγαζί- στέκι από άκρη σε άκρη , από τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά έως και τα καλλυντικά και τα είδη ατομικής φροντίδας…
 

 

Με σφραγίδα προσωπικής εγγύησης το ΠΕΡΙ ΦΥΣΕΩΣ προτείνει, συμβουλεύει, ενημερώνει με τον τρόπο που το έκαναν τα καλά παντοπωλεία πριν από πάρα πολλά χρόνια… Γιαυτό κάθε επίσκεψη είναι πρώτα από όλα εμπειρία συνεύρεσης και ψυχικής αναζωογόνησης , μοναδική !

Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε τα μέσα και την φιλοσοφία για έναν τρόπο ζωής, βασισμένο στην υγιεινή διατροφή, σεβόμενοι πλήρως τις αρχές της βιοοικολογίας.

Επίσης, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε παραδοσιακά και χωρίς γλουτένη επώνυμα φυσικά συμπληρώματα (βιταμίνες, πολυβιταμίνες), καλλυντικά, παιδικές τροφές, προϊόντα για αθλητές.

 

 


 

ΔΕΥΤΕΡΑ 09:00 – 18:00
ΤΡΙΤΗ 09:00 – 15:00 & 18:00 – 20:30
ΤΕΤΑΡΤΗ 09:00 – 18:00
ΠΕΜΠΤH 09:00 – 15:00 & 18:00 – 20:30
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 – 15:00 & 18:00 – 20:30
ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 – 15:00